Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

 

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και υπομονή. Το φετινό ξεκίνημα θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε πιστά τις οδηγίες, τους νόμους και τις εγκυκλίους των αρμόδιων υπουργείων, που αφορούν την προστασία του έμψυχου δυναμικού από τον covid-19. Κατόπιν τούτου γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

1.       Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14/9/2020 στις 11π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές/τριες θα μεταφερθούν με δικά τους μέσα καθώς τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από την Τρίτη 15/9.

2.       Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, προς αποφυγή συγχρωτισμού, εντός αύλειου χώρου θα εισέλθουν μόνο οι γονείς των μαθητών/τριών της Α δημοτικού φορώντας μάσκα. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του Αγιασμού θα τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις, όπως και οι γονείς της Α΄.

3.       Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και κανένας μαθητής δεν θα εισέρχεται στο σχολείο χωρίς αυτή. Το ίδιο ισχύει και για εκπαιδευτικούς και επισκέπτες του σχολείου (ΦΕΚ 3780-Τ2/8-9-2020, Φ7/118240/Δ1/9-9-2020).

4.       Το προσωρινό πρόγραμμα μαθημάτων θα ισχύσει κανονικά από την Τρίτη 15/9 και οι μαθητές θα σχολάσουν στις 12.25΄. Τα βιβλία των παιδιών θα μοιράζονται από Τρίτη 15/9. Το Ολοήμερο θα ξεκινήσει μόλις καλυφθούν τα κενά των ειδικοτήτων του σχολείου μας.

5.       Τα παιδιά θα κρατάνε κολατσιό και νερό από το σπίτι καθώς το σχολείο δεν έχει κυλικείο. Όσοι βέβαια από τους γονείς επιθυμούν να αγοράσουν φαγητό μπορούν να το κάνουν πριν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο.

6.       Για οτιδήποτε προκύψει απευθύνεστε στον Δ/ντή σχολικής μονάδος.

 

Από το Δ.Σ. και τον Δ/ντή του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου